dimecres, 27 d’abril del 2016

L'ALUMNAT DE 1r COMENÇA L'ITINERARI

L’alumnat de 1r ha iniciat l’itinerari d’aprenentatge. EL passat 6 d’abril van rebre una carta on els demanaven que investiguessin perquè havien caigut els arbres de la Torre Marimon. Quines havien estat les causes?  Van sorgir ja molts arguments des d’un bon principi: perquè va fer molt vent, perquè no tenien arrels, perquè algú no els va plantar bé...
Ens vam posar mans a l’obra. Primer vam fer els grups de treball i vam decidir quin era el càrrec  que cadascú tindria al grup i les seves tasques. Hi havia un coordinador/a,  secretari/a, un moderador/a, el portaveu, monitor/a i recursos.
Al cap d’uns dies (quan la pluja ho va permetre) vam poder anar  a la Torre Marimon, allà per grups havíem de veure els arbres que hi havien plantats, els que havien caigut, com eren les seves arrels i la seva alçada... Van anar observant i mantenint diferents converses que els van enriquir com a grup classe. La sort també ens va acompanyar ja que un treballador que estava triturant els arbres apilats els va explicar que en farien un combustible que s’anomenava biomassa i que era importat poder reutilitzar els arbres.



epcaldesblocs's Anem a la Torre Marimon album on Photobucket

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...